Dokters Peter Decloedt / Emmanuelle Deforche / Emma Vandewalle

De praktijk

In onze huisartsenpraktijk in Zonnebeke kan U terecht voor een compleet aanbod van eerstelijnsgezondheidszorg, tijdens “alle seizoenen van het leven”.

Werking

Griep-en COVID-vaccinatie

Jaarlijkse griepvaccinatie loopt van eind oktober tot begin december. U kan uw afspraak voor een griepvaccinatie maken bij onze verpleegkundigen Els (in de voormiddag) en Lies (in de namiddag).

COVID-vaccinatie loopt van eind september tot eind oktober.

COVID-19

De mondmaskerplicht is niet langer een plicht maar een enkel een verzoek bij luchtweginfecties.

Voorschriften

Voor àlle administratieve vragen (voorschriften, documenten) contact opnemen tijdens de openingsuren van het secretariaat (10u00 – 11u30)

Neem contact op

Enkel op afspraak

Consultaties en huisbezoeken zijn enkel op afspraak. Indien geen online afspraken meer beschikbaar zouden zijn, neemt u best telefonisch contact op en zoeken we naar een oplossing.

Maak je afspraak

Bereikbaarheid

Ruime parkeermogelijkheid voor de praktijk.

Met de bus: Lijn 94 (Roeselare – Passendale – Ieper), halte “De Vier Seizoenen”.

Laadpaal voor elektrische fietsen

Historiek

Onze praktijk werd in 1967 opgestart door Dr. Frans Decloedt en Lieve Boeckx in de Roeselarestraat 89 (Broodseinde).

1967

Met de geboorte van hun tweede zoon Peter, werd het kabinet overgeplaatst in 1971 naar het huidige praktijkgebouw in de Roeselarestraat 72, waar F.J.Decloedt als huisarts bleef werken tot 2005.

1971

Vanaf 1999 breidde het huis echter uit met de komst van Dr. Peter Decloedt als tweede huisarts.

1999

Bij de afzwaai van Frans startte de eerste huisarts in opleiding Dr. Maarten Ghillebert, en vervolgens kwam Dr. Mieke Vermandere, Dr. Astrid Waerenburgh, Dr. Eline Monteyne, Dr. Dries Haghedooren, Dr.Wouter Billiet, Dr.Charlotte Dujardin, Dr.Wout Minne, Dr. Charlotte Vandekendelaere, Dr. Marie Louagie, Dr. Jari Delbaere en Dr. Robbrecht Woutters.

2005

Intussen was de praktijk na grondige renovatie in 2010, al verder uitgebreid met de komst van Els Malfait, als praktijkassistente.

2010

Het praktijkgebouw werd indertijd gebouwd op een steenworp van het naai-atelier “De 4 seizoenen” van de zussen Vangheluwe, en zo werd mettertijd ook de bushalte aan de deur genoemd. Als huisartsen menen we de zorg van onze patiënten te moeten behartigen, tijdens alle seizoenen van het jaar, en doorheen alle seizoenen van het leven. Daarom werd de “praktijk Decloedt” in onderling overleg omgedoopt tot “Huisartsenpraktijk De 4 seizoenen” bij de start van Emmanuelle Deforche.

2014

We verwelkomen een nieuwe arts in de praktijk, een echte local, Dr. Emma Vandewalle.

2023