Dokters Peter Decloedt / Emmanuelle Deforche / Jari Delbaere

Afspraak maken

In onze huisartsenpraktijk in Zonnebeke kan U terecht voor een compleet aanbod van eerstelijnsgezondheidszorg, tijdens “alle seizoenen van het leven”. Maak eenvoudig online je afspraak, of bel het nummer hieronder.

Organisatie Corona pandemie

Bij klachten van luchtwegen, gelieve NIET plaats te nemen in de wachtzaal en te wachten in uw auto. Wij bellen u op van zodra u aan de beurt bent. Noteer uw gsm-nummer bij het maken van een afspraak. Zo vermijden we te veel patiënten in de wachtzaal.

Telefonische consultaties bij GMD-patiënten voor routine voorschriften/documenten, waarbij een fysiek dokterscontact niet noodzakelijk is, blijven een essentieel deel van de praktijkwerking.

Bloedafname bij Els of Lies, de verpleegkundige, is op afspraak.

Hou er rekening mee dat wij door deze drukke periode snel een volle agenda hebben. De wachttijd voor een afspraak kan oplopen. Wij houden uiteraard afspraken beschikbaar voor dringende problemen.

Om zoveel mogelijk patiënten te kunnen helpen, vragen we dan ook nadrukkelijk om uw afspraak tijdig af te zeggen indien nodig. Zo niet, zien wij ons genoodzaakt om bij een volgend contact €5 extra aan te rekenen.

Praktische afspraken

Mondmasker opzetten bij het binnenkomen van de praktijk. (Verplicht) Handen ontsmetten in inkomhal bij aankomst en vertrek

Geen online afspraken beschikbaar?

Indien er geen online afspraken meer beschikbaar zijn en u heeft een dringend probleem, neem telefonisch contact op.