NL FR EN

Onze praktijk werd in 1967 opgestart door Dr. Frans Decloedt en Lieve Boeckx in de Roeselarestraat 89 (Broodseinde). Met de geboorte van hun tweede zoon Peter, werd het kabinet overgeplaatst in 1971 naar het huidige praktijkgebouw in de Roeselarestraat 72, waar F.J.Decloedt als huisarts bleef werken tot 2005. Vanaf 1999 breidde het huis echter uit met de komst van Dr. Peter Decloedt als tweede huisarts.

Bij de afzwaai van Frans startte de eerste huisarts in opleiding Dr. Maarten Ghillebert, en vervolgens kwam Dr. Mieke Vermandere, Dr. Astrid Waerenburgh, Dr. Eline Monteyne, Dr. Dries Haghedooren, Dr.Wouter Billiet, Dr.Charlotte Dujardin en Dr.Wout Minne

Intussen was de praktijk na grondige renovatie in 2010, al verder uitgebreid met de komst van Els Malfait, als praktijkassistente.

Op 1 september 2014 zetten we met de komst van Dr. Emmanuelle Deforche als volleerde en erkende huisartse, de stap naar een echte groepspraktijk, om de zorg in ons huis verder te optimaliseren.

Het praktijkgebouw werd indertijd gebouwd op een steenworp van het naai-atelier "De 4 seizoenen" van de zussen Vangheluwe, en zo werd mettertijd ook de bushalte aan de deur genoemd. Als huisartsen menen we de zorg van onze patiĆ«nten te moeten behartigen, tijdens alle seizoenen van het jaar, en doorheen alle seizoenen van het leven. Daarom werd de "praktijk Decloedt" in onderling overleg omgedoopt tot "Huisartsenpraktijk De 4 seizoenen".